PRAVÁ NEAPOLSKÁ PIZZA

OCHUTNAJTE

PRAVÚ NEAPOLSKU PIZZU

Prijateľné sú iba čerstvé a prírodné spracované suroviny. Najlepšie z regiónu Naplesor.

Používame múku dopio nula „00“ vysoko rafinovaná a pridávame od 5 – 20 % pšeničnú múku typu „0“ (Manitoba).

 

Paradajky čerstvé: „S. Marzano dell’Agro Sarnese”. Malé paradajky, používame z neďalekej farmy Babindol.

Paradajky ručne cedíme homogenizujeme. 

 

Mozzarella: používame iba certifikovanú di bufala campana D.O.P.

 

Olivový olej extra virgin (Evo). 

 

Bazalka iba čerstvá. 

 

Syr používame z čeľade “Labiatae”.

Garantujeme spomínané ingrediencie.

Objednávky prijímame na tel. č. 0908 130 925 alebo donáška